prev
next

Blow Out Sale

Produkten met de Blow Out Sale sign deze zijn absoluut het laagst geprijst

Gewijzigde openingstijden

Openingstijden: Maandag t.m.Zaterdag 08.00 – 20.00 uur Zondag 08.00 - 15.00 uur

Tulip GiftCard

Om uw zakenrelaties, personeel, vrienden, en familie te bedanken voor hun inzet en ondersteuning bieden wij u de “Tulip GiftCard”.

Tulip GiftCard coupures

De Tulip GiftCard is te verkrijgen in coupures van SRD 100, SRD 50 en SRD 25.

Over ons

Tulip Supermarkt werd op 23 oktober 2009 in Paramaribo Noord geopend. Een bijzondere supermarkt met een professionele opzet. In een moderne en sfeervolle omgeving, volledig airconditioned, en met diverse afdelingen, zoals een cafetaria, bakkerij, kaasafdeling, slagerij, slijterij en drugstore. Bijzonder zijn de uitgebreide koel- en vriesafdeling en uiteraard de huishoudafdeling.

Tulip Supermarkt streeft er naar een klantvriendelijk bedrijf te zijn, met een zeer uitgebreid assortiment lokale en internationale producten tegen concurrerende prijzen. Zo bieden wij bekende merken uit Nederland, België, Turkije, Japan en de Verenigde Staten. Dit allemaal in een nette, schone en veilige omgeving, waar u op uw gemak kunt winkelen.

Tulip neemt uw wensen en ideeën serieus. Heeft u opmerkingen, suggesties of een klacht? Dan kunt u die kwijt bij een van onze floormanagers of in onze ideeënbus. Wij doen er alles aan om u tegemoet te komen.

 
Notice
  • Joom!Fish extension not installed correctly. Plugin not executed
  • Joom!Fish extension not installed correctly. Plugin not executed
Banner
Banner

scroll left scroll right